Hogyan használd biztonságosan a szójaviasz gyertyákat

Szeretném, hogy teljes mértékben élvezd a More Light Candle gyertyákat, miközben a biztonságra is gondolsz. A gyertya meggyújtása előtt gondosan olvasd el ezeket a biztonsági utasításokat!

– Az égő gyertyákat soha ne hagyd felügyelet nélkül! Minden gyertyát olts el, amikor aludni mész vagy elhagyod a helyiséget.
– Soha ne égess gyertyát gyúlékony tárgyak közelében! Ne helyezz égő gyertyákat függönyök, bútorok, könyvespolc, stb. közelébe!
– Az égő gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól!
– Égő gyertyádat stabil, vízszintes, hőálló felületre helyezd!
– Az égés során az üveg felforrósodhat, szabad kézzel való megfogása égési sérülést okozhat!
– A gyertyákat csak jól szellőző helyen égesd!
– Ügyelj arra, hogy az égő gyertyákat legalább 10 cm-re helyezd egymástól!
– Soha ne használj égő gyertyát éjszakai fényként!
– Soha ne égjen a gyertyád egyszerre 4 óránál tovább!
– Oltsd el a gyertyát, ha füstöl, ha a láng túl magas vagy ha a láng az üveg széléhez vagy aljához közeledik!
– Ha a gyertya végén jársz, fokozottan figyelj rá, ugyanis ilyenkor már nem csak az üveg oldala, de az alja is átforrósodhat! Ha túlhevül az üveg alja, előfordulhat, hogy a kanóctalp rögzítése meglazul és esetleg félrecsúszik a kanóc az üveg oldalához. Ha ezt nem veszed észre időben, az egyenlőtlen hőeloszlás miatt az üveg megpattanhat! Lehetőleg ne hagyd teljesen a talpáig égni a gyertyát, kb. 1 cm viaszt hagyj az üveg alján!

A biztonsági előírások be nem tartása miatt keletkező sérülésekért és káresetekért a More Light Candle semmilyen felelősséget nem vállal!

Mindent elolvastál? Jó! Most már tudjuk, hogy biztonságosan és gondosan égeted el a szójaviasz gyertyáinkat. Ha további kérdésed van a gyertya égetésével kapcsolatosan, írj a hello@morelightcandle.hu e-mail címre.